Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dom F.C (1581722) - Ferreiro FC (1461389) » 336657806: T34/J2/IX

Liga 336657806 Información oficial sobre el partido 336657806 en Hattrick

23.07.2011 15:40:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / IX.654 (60925)

Overfootball Alineación oficial del equipo 'Overfootball' en el partido 1 - 0 Mortadela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Mortadela Futbol Club' en el partido
Francisco Parias (73') 1 - 0
Overfootball Alineación oficial del equipo 'Overfootball' en el partido 1 - 0 Mortadela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Mortadela Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Overfootball Alineación oficial del equipo 'Overfootball' en el partido 2 - 0 Mortadela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Mortadela Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Overfootball

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Overfootball s'avançava al marcador al minut 73, després d'un rebot que va caçar en Francisco Parias per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Parias! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Overfootball va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vasile Scutelnicu en un 1 contra 1 amb el porter Atli Baltasarsson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Overfootball va estar a punt de posar-se per davant al minut 59 però Vasile Scutelnicu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Parias.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Erik Svatek de Overfootball va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25 de partit, el jugador Arkady Kozub de Overfootball es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Marçal Isús probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Mortadela Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hud Jordan haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mortadela al minut 20.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Juan de la Mota va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mortadela, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Mats Grenland va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Mats Grenland va estar a punt de posar per davant a Mortadela amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arkady Kozub va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Oshri Zaltzman quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.