Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gccb (1418726) - Futbol Club Masquefa (48448) » 336648343: T34/J2/IX

Liga 336648343 Información oficial sobre el partido 336648343 en Hattrick

23.07.2011 15:40:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / IX.485 (60756)

Ghift's Team Alineación oficial del equipo 'Ghift's Team' en el partido 2 - 0 Union Deportiva Montcada Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Montcada' en el partido
Gábor Lajta (65') 1 - 0
Gábor Lajta (72') 2 - 0
Ghift's Team Alineación oficial del equipo 'Ghift's Team' en el partido 2 - 0 Union Deportiva Montcada Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Montcada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ghift's Team Alineación oficial del equipo 'Ghift's Team' en el partido 0 - 1 Union Deportiva Montcada Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Montcada' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghift's Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Ghifts va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gábor Lajta, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, David Olmo Sáenz va pentinar un córner cap al segon pal que Gábor Lajta va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Pallent va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Ghifts van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Albert Altès va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Ghifts van sortir al contraatac al minut 89, però Sergio Pallent va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthieu Truc es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sergio Pallent no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Union Deportiva Montcada

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Juan Piñeiro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antoni Solergibert, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Iván Sanz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Antoni Solergibert va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Paco Roca.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de Deportiva, en Óscar Camus, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Argonitz Arrondo.