Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SkrillexFC (1455402) - Chapuzas SA (1430996) » 336623279: T34/J9/IX

Liga 336623279 Información oficial sobre el partido 336623279 en Hattrick

10.09.2011 15:40:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / IX.37 (60308)

F.S. MARTORELL Alineación oficial del equipo 'F.S. MARTORELL' en el partido 5 - 4 Chapuzas SA Alineación oficial del equipo 'Chapuzas SA' en el partido
Francisco Ybarra (19') 1 - 0
1 - 1 Renzo Binkerhoff (34')
Palmiro Zona (39') 2 - 1
Víctor Sabater (55') 3 - 1
3 - 2 Xenxo Millán (74')
3 - 3 Efrén Gonzálvez (80')
3 - 4 Saudy Hellal (82')
Zahur Kapkobi (84') 4 - 4
Kasper Orpana (87') 5 - 4
F.S. MARTORELL Alineación oficial del equipo 'F.S. MARTORELL' en el partido 5 - 4 Chapuzas SA Alineación oficial del equipo 'Chapuzas SA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.S. MARTORELL Alineación oficial del equipo 'F.S. MARTORELL' en el partido 1 - 6 Chapuzas SA Alineación oficial del equipo 'Chapuzas SA' en el partido
Tiene mucha potra 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.S. MARTORELL

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 19, en Carlo Del Nero del MARTORELL va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Francisco Ybarra que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Raimundas Gvozdzinskas és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Palmiro Zona perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Víctor Sabater rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Raimundas Gvozdzinskas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 1 a l'estadi!
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Zahur Kapkobi facilitava les coses al MARTORELL amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MARTORELL van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kasper Orpana va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kasper Orpana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Julián Verdún va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pol Fàbregas. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Palmiro Zona de MARTORELL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Chapuzas SA

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Renzo Binkerhoff va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats de Chapuzas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Xenxo Millán va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 80 minuts Efrén Gonzálvez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chapuzas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Saudy Hellal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Efrén Gonzálvez de Chapuzas no va ser gol per ben poc.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Chapuzas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aingeru Uribe va desviar el xut final de Carles Garrell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.