Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Pascualillo (1436969) - REAL BOVEDA FC (1339104) » 336617705: T34/J2/VIII

Liga 336617705 Información oficial sobre el partido 336617705 en Hattrick

23.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VIII.1986 (179529)

De arturitos y citripios Alineación oficial del equipo 'De arturitos y citripios' en el partido 1 - 0 Inesperado Team Alineación oficial del equipo 'Inesperado Team' en el partido
Matthieu Touchard (55') 1 - 0
De arturitos y citripios Alineación oficial del equipo 'De arturitos y citripios' en el partido 1 - 0 Inesperado Team Alineación oficial del equipo 'Inesperado Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De arturitos y citripios Alineación oficial del equipo 'De arturitos y citripios' en el partido 1 - 0 Inesperado Team Alineación oficial del equipo 'Inesperado Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De arturitos y citripios

Goles Goles

  • 120 Minuto 55 (Gol de falta): arturitos va agafar avantatge al minut 55 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Matthieu Touchard fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Luigi Maria Lasorte gairebé marca per a arturitos al minut 2 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Søren Høj Pedersen del arturitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Fabien Rémy quasi marca en una jugada assajada de córner que Allan Hollingworth havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): arturitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bram Ricour ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Fabien Rémy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Søren Høj Pedersen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Honorino Garma va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Cyryl Stachowski de arturitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Fred Weinhart s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Luigi Maria Lasorte de arturitos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Allan Hollingworth.

Inesperado Team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yetkin Vesile de Inesperado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gavin Dumais de Inesperado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ramón Iturriaga estava fent un bon partit.