Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INAM FC (1579801) - Racing Darkos Kanguro (1455604) » 336615239: T34/J1/VIII

Liga 336615239 Información oficial sobre el partido 336615239 en Hattrick

16.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.1942 (179485)

Cortijobartodano Alineación oficial del equipo 'Cortijobartodano' en el partido 1 - 1 Racing Darkos Alineación oficial del equipo 'Racing Darkos' en el partido
0 - 1 Horst Hube (35')
Greg Limere (74') 1 - 1
Cortijobartodano Alineación oficial del equipo 'Cortijobartodano' en el partido 1 - 1 Racing Darkos Alineación oficial del equipo 'Racing Darkos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cortijobartodano Alineación oficial del equipo 'Cortijobartodano' en el partido 2 - 0 Racing Darkos Alineación oficial del equipo 'Racing Darkos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cortijobartodano

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Cortijobartodano equilibrava la balança al minut 74. En Greg Limere, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Cortijobartodano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Norbert Wiesengrund, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 40 minuts, en Luca van Puffelen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Hans Sedland va ser clau en la jugada d'atac de Cortijobartodano al minut 41, quan ell mateix va fer una passada brutal a Luca van Puffelen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Norbert Wiesengrund va estar a punt d'empatar per a Cortijobartodano quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Guido Joachim va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Paweł Adamek de Cortijobartodano va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Luca van Puffelen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luca van Puffelen va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Guido Joachim va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Julius Leach de Cortijobartodano va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sébastien Gallou va prendre el seu rol al minut 69.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Peter Hjortling, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Racing Darkos

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Wiesław Deneka arribés a peus de Horst Hube, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Racing el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zdzisław Łubiarz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.