Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LothlorienCF (1585414) - Atlético Blaugrana (1591071) » 336614537: T34/J8/VIII

Liga 336614537 Información oficial sobre el partido 336614537 en Hattrick

03.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VIII.1929 (179472)

LothlorienCF Alineación oficial del equipo 'LothlorienCF' en el partido 2 - 0 Atlético Blaugrana Alineación oficial del equipo 'Atlético Blaugrana' en el partido
Girbeau Folens (12') 1 - 0
Magnus Freiheit (25') 2 - 0
LothlorienCF Alineación oficial del equipo 'LothlorienCF' en el partido 2 - 0 Atlético Blaugrana Alineación oficial del equipo 'Atlético Blaugrana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LothlorienCF Alineación oficial del equipo 'LothlorienCF' en el partido 1 - 1 Atlético Blaugrana Alineación oficial del equipo 'Atlético Blaugrana' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LothlorienCF

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Girbeau Folens, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): LothlorienCF va aconseguir el 2 - 0 quan Magnus Freiheit va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Valentín va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Feliks Krzesaj de LothlorienCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Feliks Krzesaj es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Valentín de LothlorienCF es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Magnus Freiheit va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jaime Valentín.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Michael Aberham de LothlorienCF s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Atlético Blaugrana

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Ioan-Felician Buzilă va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Erik Knudsen no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 42 en Vitaly Klimkovich va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Erik Knudsen va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Carlos Juárez Sierra haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Blaugrana al minut 60.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Blaugrana van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mehmet Almaş, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Mehmet Almaş va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ioan-Felician Buzilă de Blaugrana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Silvestro Maguolo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Mehmet Almaş ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.