Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losdenigunaparte F.C. (1332954) - Krishnamurti FC (437357) » 336609727: T34/J9/VIII

Liga 336609727 Información oficial sobre el partido 336609727 en Hattrick

10.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VIII.1843 (179386)

losdenigunaparte F.C. Alineación oficial del equipo 'losdenigunaparte F.C.' en el partido 1 - 2 U.D. Viva Alicante Alineación oficial del equipo 'U.D. Viva Alicante' en el partido
0 - 1 Bonaventura Munich (9')
0 - 2 Simone Fini (71')
Xavier Boonstra (80') 1 - 2
losdenigunaparte F.C. Alineación oficial del equipo 'losdenigunaparte F.C.' en el partido 1 - 2 U.D. Viva Alicante Alineación oficial del equipo 'U.D. Viva Alicante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
losdenigunaparte F.C. Alineación oficial del equipo 'losdenigunaparte F.C.' en el partido 2 - 0 U.D. Viva Alicante Alineación oficial del equipo 'U.D. Viva Alicante' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losdenigunaparte F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Xavier Boonstra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Oliver Stiefenhofer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de nomadas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 el nomadas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Oliver Stiefenhofer no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Oliver Stiefenhofer va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): Vítor Bernardes estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

U.D. Viva Alicante

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Bonaventura Munich va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de V.A. i marcant el 0 - 1.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de V.A. va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Simone Fini, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): V.A. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Rafael Sáenz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Sergio Lobató va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Juan Sergio Lobató se sentia fresc com una rosa.