Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FlatEarth (434441) - Racing Verneda (1590074) » 336603351: T34/J11/VIII

Liga 336603351 Información oficial sobre el partido 336603351 en Hattrick

24.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VIII.1729 (179272)

FC Cuencabuena Alineación oficial del equipo 'FC Cuencabuena' en el partido 0 - 3 Racing Verneda Alineación oficial del equipo 'Racing Verneda' en el partido
0 - 1 Lado Ahačevčič (47')
0 - 2 Ricardo Santamaría (67')
0 - 3 Álex Valencia Junco (83')
FC Cuencabuena Alineación oficial del equipo 'FC Cuencabuena' en el partido 0 - 3 Racing Verneda Alineación oficial del equipo 'Racing Verneda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Cuencabuena Alineación oficial del equipo 'FC Cuencabuena' en el partido 1 - 2 Racing Verneda Alineación oficial del equipo 'Racing Verneda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cuencabuena

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Rubiato de Cuencabuena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Calero de Cuencabuena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aritz Oviedo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Xavi Magrinyà, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fernando Echecón probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Racing Verneda

Goles Goles

  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Verneda prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lado Ahačevčič.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricardo Santamaría, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Álex Valencia Junco va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Lado Ahačevčič va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zas Caion, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Verneda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matej Rušin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): José Badillo de Verneda, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Matej Rušin es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Verneda, en Lado Ahačevčič, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.