Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bola_8 (124387) - The dreamers C.F. (1457984) » 336603275: T34/J6/VIII

Liga 336603275 Información oficial sobre el partido 336603275 en Hattrick

20.08.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / VIII.1728 (179271)

DEMANDA CF. Alineación oficial del equipo 'DEMANDA CF.' en el partido 2 - 2 La Baña F.C. Alineación oficial del equipo 'La Baña F.C.' en el partido
Mikael Carlsson (38') 1 - 0
1 - 1 Elwyn Brinkhuis (43')
Hardo Unterwieser (44') 2 - 1
2 - 2 Elwyn Brinkhuis (70')
DEMANDA CF. Alineación oficial del equipo 'DEMANDA CF.' en el partido 2 - 2 La Baña F.C. Alineación oficial del equipo 'La Baña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DEMANDA CF. Alineación oficial del equipo 'DEMANDA CF.' en el partido 0 - 1 La Baña F.C. Alineación oficial del equipo 'La Baña F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEMANDA CF.

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rubén Maestre Domecq va treure un córner llarg cap al segon pal que en Mikael Carlsson, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del DEMANDA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hardo Unterwieser, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rubén Maestre Domecq, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 51 minuts, el DEMANDA va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El DEMANDA ho intentava per la dreta per mitjà de Alejandro Bajo Fernández, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Rubén Maestre Domecq va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

La Baña F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 43 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Elwyn Brinkhuis de Baña marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Elwyn Brinkhuis va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Petri Kärkkäinen va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Iiro Kaavi de Baña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pep Servià de Baña es va guanyar la targeta groga merescudament.