Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martinenc (1578725) - falso tesimonio (1456812) » 336599698: T34/J8/VIII

Liga 336599698 Información oficial sobre el partido 336599698 en Hattrick

03.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VIII.1664 (179207)

això mateix Alineación oficial del equipo 'això mateix' en el partido 2 - 1 falso tesimonio Alineación oficial del equipo 'falso tesimonio' en el partido
0 - 1 Nicolae Patapievici (27')
Alexios Christoglou (57') 1 - 1
Christ Zwaneveld (72') 2 - 1
això mateix Alineación oficial del equipo 'això mateix' en el partido 2 - 1 falso tesimonio Alineación oficial del equipo 'falso tesimonio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
això mateix Alineación oficial del equipo 'això mateix' en el partido 6 - 1 falso tesimonio Alineación oficial del equipo 'falso tesimonio' en el partido
Es un cenizo 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

això mateix

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors del mateix amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 57, deixant Alexios Christoglou en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Corria el minut 72 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Christ Zwaneveld, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martin Höse va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José Zaragoza, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): José Zaragoza va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Moritz Bösch va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Frans Törnbratt gairebé va marcar per a mateix des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cícero Melrinho va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Martin Ullmann no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Gerardo Trueba.

falso tesimonio

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Nicolae Patapievici que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bálint Orsós de tesimonio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Bálint Orsós de tesimonio per doble groga al minut 58.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vaigedas Mitrevičius de tesimonio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Marián Čukalovský de tesimonio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Serhat Kirman de tesimonio va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Barrenechea va prendre el seu rol al minut 85.