Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.CESILLA (800933) - la fontana (774862) » 336597399: T34/J7/VIII

Liga 336597399 Información oficial sobre el partido 336597399 en Hattrick

27.08.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / VIII.1623 (179166)

Málaga Club de Fúrbol Alineación oficial del equipo 'Málaga Club de Fúrbol' en el partido 0 - 4 la fontana Alineación oficial del equipo 'la fontana' en el partido
0 - 1 José Colom (17')
0 - 2 Yarden Boucai (24')
0 - 3 Yarden Boucai (36')
0 - 4 Enrique Garardi (84')
Málaga Club de Fúrbol Alineación oficial del equipo 'Málaga Club de Fúrbol' en el partido 0 - 4 la fontana Alineación oficial del equipo 'la fontana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Málaga Club de Fúrbol Alineación oficial del equipo 'Málaga Club de Fúrbol' en el partido 0 - 3 la fontana Alineación oficial del equipo 'la fontana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Málaga Club de Fúrbol

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lyuben Nikolov de Málaga va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mariano Juan Castrado que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Málaga van sortir al contraatac al minut 89, però Troy Hopkins va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Tobias Nilsson de Málaga va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Troy Hopkins va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Nicola Belluardo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

la fontana

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 una excel·lent centrada de Yarden Boucai va arribar a José Colom, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Yarden Boucai va augmentar l'avantatge de fontana a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yarden Boucai de fontana l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Enrique Garardi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 0 - 4 per a fontana.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javi Redondo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Yarden Boucai, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. fontana va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Yarden Boucai va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Nicola Belluardo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergi Ramos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.