Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chinchón Utd. (1421428) - Real GC Balompie (491215) » 336593039: T34/J9/VIII

Liga 336593039 Información oficial sobre el partido 336593039 en Hattrick

10.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VIII.1545 (179088)

Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido 4 - 0 eLPiSoKo.NeT Alineación oficial del equipo 'eLPiSoKo.NeT' en el partido
Liberto Raya (22') 1 - 0
Mattias Kärrmar (24') 2 - 0
Liberto Raya (25') 3 - 0
Alcides Robles (67') 4 - 0
Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido 4 - 0 eLPiSoKo.NeT Alineación oficial del equipo 'eLPiSoKo.NeT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido 4 - 0 eLPiSoKo.NeT Alineación oficial del equipo 'eLPiSoKo.NeT' en el partido
Tiene un resultado normal 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chinchón Utd.

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Chinchón prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Liberto Raya va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Chinchón a 2 - 0. Mattias Kärrmar va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Liberto Raya va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 25 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Chinchón va augmentar la diferència quan Alcides Robles no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Justin Froijen de Chinchón no va ser gol per ben poc.
  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Liberto Raya, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Mattias Kärrmar de Chinchón va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bruno Arften va entrar en el seu lloc.
  • 096 Minuto 81 (Lesión (no subst.)): Chinchón sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Kristaps Rozentāls no va poder acabar el partit.
  • Minuto 82 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Alcides Robles .

eLPiSoKo.NeT

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El eLPiSoKo.NeT va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Paul Metzger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Edmundo Nieto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Edmundo Nieto la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de eLPiSoKo.NeT havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paulo Espleda de eLPiSoKo.NeT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, César Zafra-Vázquez de eLPiSoKo.NeT es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.