Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sucre C. F. (778119) - Dr. Fleming (123466) » 336592448: T34/J1/VIII

Liga 336592448 Información oficial sobre el partido 336592448 en Hattrick

16.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.1535 (179078)

Pepinho's Team Alineación oficial del equipo 'Pepinho's Team' en el partido 3 - 2 Dr. Fleming Alineación oficial del equipo 'Dr. Fleming' en el partido
Jani-Petteri Tarhala (19') 1 - 0
Valdemar Espada (38') 2 - 0
2 - 1 Michele Gavardi (50')
2 - 2 王 (Wang) 镕南 (Rongnan) (54')
Petter Rosenmo (86') 3 - 2
Pepinho's Team Alineación oficial del equipo 'Pepinho's Team' en el partido 3 - 2 Dr. Fleming Alineación oficial del equipo 'Dr. Fleming' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pepinho's Team Alineación oficial del equipo 'Pepinho's Team' en el partido 0 - 3 Dr. Fleming Alineación oficial del equipo 'Dr. Fleming' en el partido
Tiene bastante suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepinho's Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): En Jani-Petteri Tarhala va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pepinhos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Valdemar Espada.
  • 124 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va premiar Pepinhos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Petter Rosenmo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pepinhos, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Petter Rosenmo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Pepinhos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Albin Čankušić des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jani-Petteri Tarhala de Pepinhos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Umberto Di Stefano tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Dr. Fleming

Goles Goles

  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): Fleming van mostrar una bona compenetració quan al minut 50 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Michele Gavardi va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de 王 (Wang) 镕南 (Rongnan) que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Gigi Vitarella, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jani-Petteri Tarhala haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Fleming al minut 26.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En 王 (Wang) 镕南 (Rongnan) al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Fleming creava perill des de la dreta al minut 36, però en Rintje Verhaag, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Edmantas Šemiakinas desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Kacper Pawlak sol davant la porteria al minut 37, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Michele Gavardi va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pepinhos. La jugada d'estratègia del Fleming per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Michele Gavardi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Edmantas Šemiakinas de Fleming va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Michele Gavardi va prendre el seu rol al minut 40.