Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UNION ADREAVE CD (1586215) - QuoterS (991445) » 336591446: T34/J3/VIII

Liga 336591446 Información oficial sobre el partido 336591446 en Hattrick

30.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VIII.1517 (179060)

Experimental club Alineación oficial del equipo 'Experimental club' en el partido 1 - 1 awaskinait FC Alineación oficial del equipo 'awaskinait FC' en el partido
0 - 1 Néstor Pablo Maturana (21')
Juan Manuel Álvarez Barrio (41') 1 - 1
Experimental club Alineación oficial del equipo 'Experimental club' en el partido 1 - 1 awaskinait FC Alineación oficial del equipo 'awaskinait FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Experimental club Alineación oficial del equipo 'Experimental club' en el partido 3 - 0 awaskinait FC Alineación oficial del equipo 'awaskinait FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Experimental club

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Experimental una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Juan Manuel Álvarez Barrio, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Manuel Álvarez Barrio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Ínigo Lizárraga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Experimental per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Julián Paniagua va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nastja Mandelj va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Experimental enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Amadeusz Gottfried del Experimental ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Soroa de Experimental la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saturio Saenz Soria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Miguel Soroa de Experimental es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

awaskinait FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 21 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Saturio Saenz Soria encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Néstor Pablo Maturana anotar per a Awaskinait el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): 周 (Chou) 秀光 (Xiuguang) va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Mark Hermansen, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.