Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cabo_street (773651) - Garbayuela Team (487211) » 336590686: T34/J10/VIII

Liga 336590686 Información oficial sobre el partido 336590686 en Hattrick

17.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VIII.1503 (179046)

Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido 1 - 3 Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido
0 - 1 Nélson Sevilha (37')
0 - 2 Arnoldo Souza Leite (38')
0 - 3 Arnoldo Souza Leite (74')
Rene Brandes (87') 1 - 3
Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido 1 - 3 Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido 2 - 1 Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats

Goles Goles

  • 104 Minuto 87 (Gol de penalti): El públic de Muletti va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 87, va xiular un penal pels locals. Rene Brandes no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Roman Auto i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Muletti, però el xut de Rene Brandes va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Muletti va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rene Brandes va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Ernesto Ponce va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jarno Obbink de Muletti es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Campllonch de Muletti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): Joaquín Guedeja va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jarno Obbink. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ferdynand Sokolik, que no va rendir al seu nivell habitual.

Garbayuela Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nélson Sevilha va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 37.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Arnoldo Souza Leite va augmentar l'avantatge de Garbayuela a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Arnoldo Souza Leite de Garbayuela l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Garbayuela al minut 2, però el xut de Arnoldo Souza Leite va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Tó Sousa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Arnoldo Souza Leite, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Garbayuela va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Enrique Buiza, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Timo Hannonen de Garbayuela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Bart Abramovich de Garbayuela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Eusebio Dimo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roman Auto.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Radosław Tromba de Garbayuela va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Santiago Uriszar va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Timo Hannonen se sentia fresc com una rosa.