Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real alonsinho fc (1370498) - Sporting de jonsilva (435618) » 336584718: T34/J1/VIII

Liga 336584718 Información oficial sobre el partido 336584718 en Hattrick

16.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.1397 (178940)

real alonsinho fc Alineación oficial del equipo 'real alonsinho fc' en el partido 2 - 0 sidra piñera Alineación oficial del equipo 'sidra piñera' en el partido
Tony Delescluse (31') 1 - 0
Glenn Berg Briese (57') 2 - 0
real alonsinho fc Alineación oficial del equipo 'real alonsinho fc' en el partido 2 - 0 sidra piñera Alineación oficial del equipo 'sidra piñera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real alonsinho fc Alineación oficial del equipo 'real alonsinho fc' en el partido 3 - 0 sidra piñera Alineación oficial del equipo 'sidra piñera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real alonsinho fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a alonsinho va ser Tony Delescluse.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan alonsinho va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Glenn Berg Briese des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Folkert Dupré que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a alonsinho per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nico Frullone, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): alonsinho per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Folkert Dupré va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Mitko Genchev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Julio César Yurretauria va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tony Delescluse es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Pajareles va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Macario Val Gómez.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Tony Delescluse que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

sidra piñera

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): piñera va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Macario Val Gómez va desviar el xut final de Eike Hervest després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laurenţiu Savu de piñera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.