Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la charlotada (124254) - er betis as (1593477) » 336583100: T34/J2/VIII

Liga 336583100 Información oficial sobre el partido 336583100 en Hattrick

23.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VIII.1368 (178911)

RCDEspañol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCDEspañol de Barcelona' en el partido 3 - 0 Fideos de Arroz F.C. Alineación oficial del equipo 'Fideos de Arroz F.C.' en el partido
Alberto Sabater (20') 1 - 0
Carlos Camacho (30') 2 - 0
Fernando Sáenz Martínez (43') 3 - 0
RCDEspañol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCDEspañol de Barcelona' en el partido 3 - 0 Fideos de Arroz F.C. Alineación oficial del equipo 'Fideos de Arroz F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RCDEspañol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCDEspañol de Barcelona' en el partido 6 - 0 Fideos de Arroz F.C. Alineación oficial del equipo 'Fideos de Arroz F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCDEspañol de Barcelona

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alberto Sabater ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, RCDEspañol es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): RCDEspañol va aconseguir el 2 - 0 quan Carlos Camacho va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Sáenz Martínez es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Miquel Alaró va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Sáenz Martínez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Nacho Villaverde una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Victoriano Sastrón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Detlev Garten gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Victoriano Sastrón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ignacio Santolalla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Néstor Contreras de RCDEspañol es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37 del partit, Néstor Contreras de l'equip RCDEspañol, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Ignacio Santolalla de RCDEspañol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Detlev Garten de RCDEspañol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): El jugador de RCDEspañol Alberto Sabater va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Santolalla va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Detlev Garten no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Fideos de Arroz F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Pep Maurí va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pep Maurí de Fideos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Jesús Galdós de Fideos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.