Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marantes C.F. (1587133) - babosas (1418069) » 336581857: T34/J13/VIII

Liga 336581857 Información oficial sobre el partido 336581857 en Hattrick

08.10.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / VIII.1345 (178888)

Zaragocistas_Power Alineación oficial del equipo 'Zaragocistas_Power' en el partido 9 - 0 frank kappra Alineación oficial del equipo 'frank kappra' en el partido
Patrice Chedeville (2') 1 - 0
Aman Guanche (27') 2 - 0
Oleguer Mach (31') 3 - 0
Ginés Balaguer (40') 4 - 0
Xinés Leirachá (41') 5 - 0
Aman Guanche (68') 6 - 0
Aman Guanche (79') 7 - 0
Edmundo Sáez (82') 8 - 0
Aman Guanche (85') 9 - 0
Zaragocistas_Power Alineación oficial del equipo 'Zaragocistas_Power' en el partido 9 - 0 frank kappra Alineación oficial del equipo 'frank kappra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Zaragocistas_Power Alineación oficial del equipo 'Zaragocistas_Power' en el partido 9 - 0 frank kappra Alineación oficial del equipo 'frank kappra' en el partido
Tiene un resultado normal 8.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragocistas_Power

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Patrice Chedeville va donar a Zaragocistas_Power un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Zaragocistas_Power va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aman Guanche, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Zaragocistas_Power va augmentar la diferència quan Oleguer Mach no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Aman Guanche va pentinar un córner cap al segon pal que Ginés Balaguer va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Als 41 minuts de joc, els nois de Zaragocistas_Power van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Xinés Leirachá augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zaragocistas_Power van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aman Guanche va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aman Guanche es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zaragocistas_Power va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edmundo Sáez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Aman Guanche de Zaragocistas_Power va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Patrice Chedeville, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zaragocistas_Power van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Patrice Chedeville, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ginés Balaguer de Zaragocistas_Power amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Casal Huerta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Edmundo Sáez de Zaragocistas_Power s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de Zaragocistas_Power Ginés Balaguer va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Casal Huerta va entrar en el seu lloc.

frank kappra

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Roberto Cózar Herrera de kappra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Manuel Macabeo de kappra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Jorge Dutari va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.