Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andalucia U.D. (48433) - trujis's conecction (1414172) » 336578627: T34/J5/VIII

Liga 336578627 Información oficial sobre el partido 336578627 en Hattrick

13.08.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VIII.1288 (178831)

k malos sois team Alineación oficial del equipo 'k malos sois team' en el partido 2 - 1 trujis's conecction Alineación oficial del equipo 'trujis's conecction' en el partido
Vasyl Palamarchuk (23') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Delgado (44')
Mirko Schirdewahn (74') 2 - 1
k malos sois team Alineación oficial del equipo 'k malos sois team' en el partido 2 - 1 trujis's conecction Alineación oficial del equipo 'trujis's conecction' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
k malos sois team Alineación oficial del equipo 'k malos sois team' en el partido 1 - 1 trujis's conecction Alineación oficial del equipo 'trujis's conecction' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 64,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

k malos sois team

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mathieu Meyer no va poder aturar Vasyl Palamarchuk de malos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 23 el 1 - 0.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Mirko Schirdewahn va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tadeusz Wojnicki! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Tadeusz Wojnicki es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): En Gualtiero Pasquini va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

trujis's conecction

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Juan Carlos Delgado marqués l'empat. Al minut 44 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Pau Vicens quasi aconsegueix empatar per conecction al minut 34, però Leonel Leitão va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Desiderio Villariño va encarar al porter al 44, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Pablo Rodríguez de conecction, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Pau Vicens, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68, Juan Carlos Delgado de conecction va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Era el minut 58 quan després d'una dura entrada, el jugador Óscar Osorio Valdés de conecction s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.