Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fusas y Soles (1418865) - Así nos va C.F (989048) » 336578373: T34/J11/VIII

Liga 336578373 Información oficial sobre el partido 336578373 en Hattrick

24.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VIII.1283 (178826)

Maderos F.C. Alineación oficial del equipo 'Maderos F.C.' en el partido 2 - 0 Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido
Alfonso Rodríguez (14') 1 - 0
Tore Gjerstad (30') 2 - 0
Maderos F.C. Alineación oficial del equipo 'Maderos F.C.' en el partido 2 - 0 Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maderos F.C. Alineación oficial del equipo 'Maderos F.C.' en el partido 1 - 1 Insolventes Team Alineación oficial del equipo 'Insolventes Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,3 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maderos F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 14 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alfonso Rodríguez llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Tore Gjerstad va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bronko Keating, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Maderos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Tore Gjerstad des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Renny Pereda de Maderos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Isaia Todesco de Maderos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rui Chavin va prendre el seu rol al minut 88.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Alex Salata. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Insolventes Team

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maderos. La jugada d'estratègia del Insolventes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Diego Moraga va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 55 en Tom Lanckmans va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Albert Wysocki va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mike Lucansky de Insolventes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Tom Lanckmans de Insolventes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.