Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Barcelonista (989167) - Presqueiras (798143) » 336578154: T34/J12/VIII

Liga 336578154 Información oficial sobre el partido 336578154 en Hattrick

01.10.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / VIII.1279 (178822)

Penya Barcelonista Alineación oficial del equipo 'Penya Barcelonista' en el partido 1 - 3 C.F. Maravilla Alineación oficial del equipo 'C.F. Maravilla' en el partido
0 - 1 Imad-eddine Hanini (62')
0 - 2 Blaise Moreau (78')
Viktor de Rink (81') 1 - 2
1 - 3 Werner Deltenre (84')
Penya Barcelonista Alineación oficial del equipo 'Penya Barcelonista' en el partido 1 - 3 C.F. Maravilla Alineación oficial del equipo 'C.F. Maravilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Penya Barcelonista Alineación oficial del equipo 'Penya Barcelonista' en el partido 3 - 4 C.F. Maravilla Alineación oficial del equipo 'C.F. Maravilla' en el partido
Tiene mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,6 % 48,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Barcelonista

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Barcelonista van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Viktor de Rink en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Barcelonista va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador Jörgen Lindwall va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Horst Sergio Scheschko va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barcelonista se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): Jo Lambert va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 72, però no s'esperava que en Ulpiano Arroxo, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 el Barcelonista va posar setge sobre la defensa central visitant però en Horst Sergio Scheschko no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Przemysław Wojtyła de Barcelonista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F. Maravilla

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Maravilla agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Imad-eddine Hanini amb mestria.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Blaise Moreau de Maravilla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Maravilla augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Werner Deltenre es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Koldo Manjon López que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ossi Vilpponen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Erich Viets de Maravilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Erich Viets va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Maravilla estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.