Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

InterFoot Fc (992656) - Formentera S.A. (1371450) » 336576155: T34/J2/VIII

Liga 336576155 Información oficial sobre el partido 336576155 en Hattrick

23.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VIII.1244 (178787)

InterFoot Fc Alineación oficial del equipo 'InterFoot Fc' en el partido 0 - 2 real brugal c.f. Alineación oficial del equipo 'real brugal c.f.' en el partido
0 - 1 Antonio Urbaneja (37')
0 - 2 Pablo Valdés (83')
InterFoot Fc Alineación oficial del equipo 'InterFoot Fc' en el partido 0 - 2 real brugal c.f. Alineación oficial del equipo 'real brugal c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
InterFoot Fc Alineación oficial del equipo 'InterFoot Fc' en el partido 0 - 3 real brugal c.f. Alineación oficial del equipo 'real brugal c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

InterFoot Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el InterFoot sortien al contraatac. La falta llançada per Omar Señor va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de InterFoot va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Woody Pigni, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Pedro Santolalla va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de InterFoot, en Woody Pigni, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

real brugal c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, brugal es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Antonio Urbaneja es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pablo Valdés va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): brugal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Jens Judt va quedar-se sol davant el porter Witold Chłapek, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Henk Nielsen de brugal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Henk Nielsen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. brugal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rubén Mar Bravo després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Witold Chłapek va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gašpar Príkopa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el brugal va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Henk Nielsen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jens Judt.