Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xixarelu (1434680) - Manacores Team (1591074) » 336572737: T34/J2/VIII

Liga 336572737 Información oficial sobre el partido 336572737 en Hattrick

23.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VIII.1183 (178726)

Los Berones Alineación oficial del equipo 'Los Berones' en el partido 1 - 0 C.D suki Alineación oficial del equipo 'C.D suki' en el partido
Nikola Otić (75') 1 - 0
Los Berones Alineación oficial del equipo 'Los Berones' en el partido 1 - 0 C.D suki Alineación oficial del equipo 'C.D suki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Berones Alineación oficial del equipo 'Los Berones' en el partido 3 - 0 C.D suki Alineación oficial del equipo 'C.D suki' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Berones

Goles Goles

  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Berones contenien la respiració mentre en Nikola Otić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Berones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Morquecho en un 1 contra 1 amb el porter Immanuel Paridaens, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Berones va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Oscar Pérez de Lama va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Luis Ignacio Sánchez Ortega va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Peña.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Manuel Torres, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

C.D suki

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Tom Månbom de suki, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 206 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 49 minuts de joc, Tom Månbom semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Sébastien Armand va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tom Månbom de suki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.