Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huracan Parras (989170) - Joanbernat (1596977) » 336572209: T34/J9/VIII

Liga 336572209 Información oficial sobre el partido 336572209 en Hattrick

10.09.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VIII.1173 (178716)

Huracan Parras Alineación oficial del equipo 'Huracan Parras' en el partido 4 - 1 MRD Mafia Alineación oficial del equipo 'MRD Mafia' en el partido
Alejandro Irayueta (13') 1 - 0
Alejandro Irayueta (30') 2 - 0
Jacinto Giménez (35') 3 - 0
Włodzimierz Gabriel (52') 4 - 0
4 - 1 Sikko Leertouwer (78')
Huracan Parras Alineación oficial del equipo 'Huracan Parras' en el partido 4 - 1 MRD Mafia Alineación oficial del equipo 'MRD Mafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Huracan Parras Alineación oficial del equipo 'Huracan Parras' en el partido 5 - 1 MRD Mafia Alineación oficial del equipo 'MRD Mafia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huracan Parras

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Huracan van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Irayueta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Huracan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Irayueta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Jacinto Giménez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Huracan i marcant el 3 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Włodzimierz Gabriel de Huracan va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Włodzimierz Gabriel de Huracan va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Fabio Bergagna que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Burak Erensoy, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Mafia, però Fabio Bergagna no va poder encertar el xut.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Janusz Bernaciak. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Irayueta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en André Nilles va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlo Plazza.

MRD Mafia

Goles Goles

  • 154 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 els visitants van aconseguir el 4 - 1 quan Sikko Leertouwer va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): André Nilles va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guga Higino de Mafia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dotan Yerushalmi després que el jugador de Mafia li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.