Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RerurnToHell (117846) - Teorino (773464) » 336568147: T34/J2/VIII

Liga 336568147 Información oficial sobre el partido 336568147 en Hattrick

23.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VIII.1101 (178644)

Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido 2 - 5 Madrileños, C.F. Alineación oficial del equipo 'Madrileños, C.F.' en el partido
0 - 1 Roberto Sagües (13')
Roberto Barroso (25') 1 - 1
1 - 2 Marílio Relógio (48')
1 - 3 Nicola Facchini (54')
Carlos Álava (69') 2 - 3
2 - 4 Roberto Cornellana (70')
2 - 5 Michaël Colle (79')
Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido 2 - 5 Madrileños, C.F. Alineación oficial del equipo 'Madrileños, C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Callao c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Callao c.f.' en el partido 1 - 6 Madrileños, C.F. Alineación oficial del equipo 'Madrileños, C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Callao c.f.

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Callao amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Roberto Barroso en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): En Carlos Álava va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sergio Mendoza no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Xavier Serras va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Antonio Silveira no era cap impediment.

Madrileños, C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Madrileños, va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Roberto Sagües va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Madrileños, prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Marílio Relógio.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 54 de partit va donar a Madrileños, l'avantatge per 1 - 3. Nicola Facchini en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Roberto Cornellana va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Madrileños, per augmentar la diferència al marcador a 2 - 5 al minut 79. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Michaël Colle. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Callao. La jugada d'estratègia del Madrileños, per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Oscar Negrón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marílio Relógio de Madrileños, va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rutgerus Weurink que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Michaël Colle va xutar magistralment una falta al minut 44 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Marílio Relógio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Raúl Gortobarri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Oscar Negrón després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raúl Gortobarri va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Roberto Sagües de Madrileños, va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Facchini de Madrileños, la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.