Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuenlabrada F,C (1586425) - Z y P (990812) » 336565360: T34/J5/VIII

Liga 336565360 Información oficial sobre el partido 336565360 en Hattrick

13.08.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VIII.1051 (178594)

Fuenlabrada F,C Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada F,C' en el partido 1 - 2 Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido
Enrique Orozco (32') 1 - 0
1 - 1 Håkan Josefsson (51')
1 - 2 Jesús Cabello (83')
Fuenlabrada F,C Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada F,C' en el partido 1 - 2 Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuenlabrada F,C Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada F,C' en el partido 2 - 0 Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuenlabrada F,C

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Fuenla s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Enrique Orozco per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Fuenla va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ralf Borucki ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Fuenla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ralf Borucki, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Quincy Klompe va estar a punt d'empatar per a Fuenla quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sami Hynynen va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10, Mario Montealegre de Fuenla va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Orozco de Fuenla es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Valentin Bensimon de Fuenla va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Leon Potomski va entrar en el seu lloc.

Sparta Serval c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sparta van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Håkan Josefsson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Passats 83 minuts de partit, Sparta es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jesús Cabello es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Evgenios Yiannopoulos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Felipe Roldán Rendon va xutar magistralment una falta al minut 21 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Felipe Roldán Rendon al minut 29 semblava entrar, però Ventura Oróns va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sparta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Cabello va sortir per sobre el travesser.