Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ud Ibizaa (795282) - aranda team (773980) » 336564726: T34/J3/VIII

Liga 336564726 Información oficial sobre el partido 336564726 en Hattrick

30.07.2011 15:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VIII.1040 (178583)

La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 2 - 3 Racing Porrojo FC Alineación oficial del equipo 'Racing Porrojo FC' en el partido
Valentin Vasev (41') 1 - 0
1 - 1 Caoilte McGillivray (42')
1 - 2 Ralph Blyth (66')
Óscar Elso (70') 2 - 2
2 - 3 Víctor Rodríguez (73')
La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 2 - 3 Racing Porrojo FC Alineación oficial del equipo 'Racing Porrojo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido 5 - 0 Racing Porrojo FC Alineación oficial del equipo 'Racing Porrojo FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Rustidora

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Rusti va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Valentin Vasev aconseguint el 1 - 0.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Óscar Elso de Rusti empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Salomón Amboaxe, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Salomón Amboaxe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Rusti enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Jérôme Maury va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Racing Porrojo FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Caoilte McGillivray va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 42.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rusti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ralph Blyth la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Porrojo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 66.
  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): En Víctor Rodríguez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 73. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Ignacio Perucho quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Porrojo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joe Bergman, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Perucho.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ignacio Perucho va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Bogusław Pachel de Porrojo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.