Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tajogaite Ñeee SK (434866) - ELAYOR (1597670) » 336560674: T34/J10/VIII

Liga 336560674 Información oficial sobre el partido 336560674 en Hattrick

17.09.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VIII.967 (54768)

hecalb team Alineación oficial del equipo 'hecalb team' en el partido 1 - 4 SIXEL NEW TEAM Alineación oficial del equipo 'SIXEL NEW TEAM' en el partido
0 - 1 Cosme Pareras (36')
0 - 2 Pau Planas (40')
0 - 3 Carlos Ruiz del Pino (47')
0 - 4 Pablo Iracheta (65')
Antonio Pompeo (69') 1 - 4
hecalb team Alineación oficial del equipo 'hecalb team' en el partido 1 - 4 SIXEL NEW TEAM Alineación oficial del equipo 'SIXEL NEW TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
hecalb team Alineación oficial del equipo 'hecalb team' en el partido 1 - 4 SIXEL NEW TEAM Alineación oficial del equipo 'SIXEL NEW TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hecalb team

Goles Goles

  • 100 Minuto 69 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Antonio Pompeo. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 69 de joc, que suposava el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, René Ruft va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludwik Dąbrowicz de hecalb va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SIXEL NEW TEAM

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cosme Pareras va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pau Planas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 47 pels visitants. En Carlos Ruiz del Pino va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Paul Jöbstl entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SIXEL, un peu providencial d'en Pablo Iracheta va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ofek Berman no va ser aprofitada per en Nguénar Diouf que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Nguénar Diouf quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bahti Kervan, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56 en Pekka Nikoskelainen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Kostantinas Dilius de SIXEL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): Després de 13 minuts, SIXEL va veure com el seu jugador Viktor von Holzen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pablo Iracheta entraria per ocupar el seu lloc.