Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Bilbao F.C. (1580072) - Machacón City (1458521) » 336558399: T34/J2/VIII

Liga 336558399 Información oficial sobre el partido 336558399 en Hattrick

23.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VIII.927 (54728)

Athletic de Bilbao F.C. Alineación oficial del equipo 'Athletic de Bilbao F.C.' en el partido 2 - 1 FuriaInterna Team Alineación oficial del equipo 'FuriaInterna Team' en el partido
Shimi Kariti (2') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Vasa (17')
Yvo van der Wolff (88') 2 - 1
Athletic de Bilbao F.C. Alineación oficial del equipo 'Athletic de Bilbao F.C.' en el partido 2 - 1 FuriaInterna Team Alineación oficial del equipo 'FuriaInterna Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic de Bilbao F.C. Alineación oficial del equipo 'Athletic de Bilbao F.C.' en el partido 1 - 1 FuriaInterna Team Alineación oficial del equipo 'FuriaInterna Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Bilbao F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athletic contenien la respiració mentre en Shimi Kariti s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 88, Yvo van der Wolff va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Shimi Kariti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mohd Shahril Nizam bin Ali, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mohd Shahril Nizam bin Ali, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FuriaInterna Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de FuriaInterna. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Juan Carlos Vasa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 8 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jan Nieruchaj va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FuriaInterna Jan Nieruchaj quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Łukasz Szablicki l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a FuriaInterna al minut 82, però el xut de Malte Christoffer Braunsdorf va topar amb la tanca defensiva.