Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Villar de la Yegua (1598150) - Enemigos (1367548) » 336557215: T34/J1/VIII

Liga 336557215 Información oficial sobre el partido 336557215 en Hattrick

16.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.906 (54707)

Xpress F.C. Alineación oficial del equipo 'Xpress F.C.' en el partido 2 - 0 club natacion alicante Alineación oficial del equipo 'club natacion alicante' en el partido
Paul García Talavera (37') 1 - 0
Georg Crapelnau (39') 2 - 0
Xpress F.C. Alineación oficial del equipo 'Xpress F.C.' en el partido 2 - 0 club natacion alicante Alineación oficial del equipo 'club natacion alicante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xpress F.C. Alineación oficial del equipo 'Xpress F.C.' en el partido 4 - 0 club natacion alicante Alineación oficial del equipo 'club natacion alicante' en el partido
Tiene mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xpress F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Xpress van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paul García Talavera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Georg Crapelnau va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ledo Bandeira no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Timo Pyhäluoto estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Lamas Cabrera al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vittorio Simonetti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Timo Pyhäluoto de Xpress es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jussi Niittylä no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

club natacion alicante

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Florian Gogola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de natacion va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Władysław Kozera va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Fabuel de natacion es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florian Gogola.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Angel Fehrmann de natacion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.