Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Barbastro. (1418323) - Athletic Club Teleret (800427) » 336549536: T34/J13/VIII

Liga 336549536 Información oficial sobre el partido 336549536 en Hattrick

08.10.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / VIII.768 (54569)

avioneros Alineación oficial del equipo 'avioneros' en el partido 1 - 4 Athletic Club Teleret Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Teleret' en el partido
0 - 1 Rafael Maria Lobatón (24')
0 - 2 Ulf Ehnmo (34')
苏 (Su) 世耀 (Shiyao) (36') 1 - 2
1 - 3 Oscar Alapont (68')
1 - 4 Juan Sena (83')
avioneros Alineación oficial del equipo 'avioneros' en el partido 1 - 4 Athletic Club Teleret Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Teleret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
avioneros Alineación oficial del equipo 'avioneros' en el partido 2 - 3 Athletic Club Teleret Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Teleret' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,5 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

avioneros

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de avioneros van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en 苏 (Su) 世耀 (Shiyao) en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Reece Murray va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al 71, Reece Murray hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Francisco Falces. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Al minut 54 en Amnon Benado va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reece Murray de avioneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Club Teleret

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rafael Maria Lobatón quedar desmarcat i marcar per a Athletic al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Athletic l'avantatge per 0 - 2. Ulf Ehnmo en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Oscar Alapont va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Ulf Ehnmo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Athletic, un peu providencial d'en Juan Sena va situar el 1-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pablo Rams, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Josep Canals de Athletic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Oscar Alapont, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): Athletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo Rams no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Horacio López Diaz al camp.