Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ELASTICOS F.C. (777137) - Nottingham Pressa F.C. (1420014) » 336547361: T34/J1/VIII

Liga 336547361 Información oficial sobre el partido 336547361 en Hattrick

16.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.730 (54531)

ELASTICOS F.C. Alineación oficial del equipo 'ELASTICOS F.C.' en el partido 0 - 1 MATARO DEVILS Alineación oficial del equipo 'MATARO DEVILS' en el partido
0 - 1 Riccardo Palumbo (81')
ELASTICOS F.C. Alineación oficial del equipo 'ELASTICOS F.C.' en el partido 0 - 1 MATARO DEVILS Alineación oficial del equipo 'MATARO DEVILS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ELASTICOS F.C. Alineación oficial del equipo 'ELASTICOS F.C.' en el partido 2 - 1 MATARO DEVILS Alineación oficial del equipo 'MATARO DEVILS' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELASTICOS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Díez de Escoron! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): ELASTICOS va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Hunor Démusz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Roberto López del ELASTICOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ELASTICOS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 210 Minuto 87 (Ocasión de falta): José Higueras va llançar una falta directa al minut 87 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Michael Kaster no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Timo Laitala.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Oriol Cormand.

MATARO DEVILS

Goles Goles

  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): MATARO va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Riccardo Palumbo la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Enrique de Armas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Peñafuerte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Birger Petautschnig de MATARO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Urruya.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Sergio Peñafuerte de MATARO va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de MATARO, en Riccardo Palumbo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Delfino Osorio Ulloa ocupà el lloc d'en Tedo Ternero al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de MATARO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Javier Solano no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.