Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los serenos (1454990) - VIVALEON (440218) » 336546874: T34/J5/VIII

Liga 336546874 Información oficial sobre el partido 336546874 en Hattrick

13.08.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VIII.721 (54522)

Los serenos Alineación oficial del equipo 'Los serenos' en el partido 2 - 0 Colorines FC Alineación oficial del equipo 'Colorines FC' en el partido
Tzach Menachem (80') 1 - 0
Alberto Rusch (82') 2 - 0
Los serenos Alineación oficial del equipo 'Los serenos' en el partido 2 - 0 Colorines FC Alineación oficial del equipo 'Colorines FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los serenos Alineación oficial del equipo 'Los serenos' en el partido 4 - 0 Colorines FC Alineación oficial del equipo 'Colorines FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los serenos

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Tzach Menachem, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. serenos es posava per davant!
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Als 82 minuts de joc, els nois de serenos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Alberto Rusch augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Siavash Shagerdi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hernâni Pinto va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Julien Planchet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Sepp Neumeyer del serenos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): serenos va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Toni Snellman va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Antonio Petrocchi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sepp Neumeyer de serenos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Hernâni Pinto que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Antonio Petrocchi estava fent un bon partit.

Colorines FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Colorines va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Valera va desviar el xut final de Ilyas Rohrig després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ilyas Rohrig de Colorines es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Radtke de Colorines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.