Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. POTEITOR (124032) - Zornotza (439357) » 336540463: T34/J12/VIII

Liga 336540463 Información oficial sobre el partido 336540463 en Hattrick

01.10.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / VIII.606 (54407)

Los Pedroches Alineación oficial del equipo 'Los Pedroches' en el partido 3 - 1 Real murcia cf Alineación oficial del equipo 'Real murcia cf' en el partido
Håkon Røyset (2') 1 - 0
Håkon Røyset (47') 2 - 0
Vaigandas Skruolis (85') 3 - 0
3 - 1 Avigdor Zohar (89')
Los Pedroches Alineación oficial del equipo 'Los Pedroches' en el partido 3 - 1 Real murcia cf Alineación oficial del equipo 'Real murcia cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Pedroches Alineación oficial del equipo 'Los Pedroches' en el partido 1 - 1 Real murcia cf Alineación oficial del equipo 'Real murcia cf' en el partido
Tiene suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pedroches

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Håkon Røyset, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pedroches es posava per davant!
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Cebrail Aksel va anar directament als peus de Håkon Røyset que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vaigandas Skruolis es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, Håkon Røyset gairebé va marcar per a Pedroches des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Ernst Koele es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Miguel Plata.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olivier Geneviève de Pedroches la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernst Koele de Pedroches va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Mastrota de Pedroches amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real murcia cf

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Un mica després, Avigdor Zohar de murcia va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pedroches. La jugada d'estratègia del murcia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Heriberto Malheiro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de murcia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ruizão Carniceiro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Gustaaf de Wilth va sortir coix del terreny de joc, substituït per Heriberto Malheiro. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Süleyman Tarhan va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nuno dos Santos.