Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Atlético (1420185) - F.C. POTEITOR (124032) » 336540419: T34/J1/VIII

Liga 336540419 Información oficial sobre el partido 336540419 en Hattrick

16.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.606 (54407)

Garrapiñetes II Alineación oficial del equipo 'Garrapiñetes II' en el partido 2 - 2 Los Pedroches Alineación oficial del equipo 'Los Pedroches' en el partido
Santiago Pontes (15') 1 - 0
1 - 1 Cebrail Aksel (27')
1 - 2 Håkon Røyset (52')
Roberto Pezzuto (67') 2 - 2
Garrapiñetes II Alineación oficial del equipo 'Garrapiñetes II' en el partido 2 - 2 Los Pedroches Alineación oficial del equipo 'Los Pedroches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Garrapiñetes II Alineación oficial del equipo 'Garrapiñetes II' en el partido 2 - 0 Los Pedroches Alineación oficial del equipo 'Los Pedroches' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garrapiñetes II

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Santiago Pontes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Garrapiñetes va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Peter Sandgård, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roberto Pezzuto que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Garrapiñetes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Robin Delmer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Pezzuto de Garrapiñetes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Antonio Bou de Garrapiñetes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Pezzuto de Garrapiñetes va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Franco Engler que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Los Pedroches

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pedroches el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cebrail Aksel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Passats 52 minuts de partit, Pedroches es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Håkon Røyset es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Joaquín Ventura Rodríguez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Håkon Røyset no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.