Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GALAXY11 (777545) - Sporting Barritote SAD (491664) » 336538643: T34/J6/VIII

Liga 336538643 Información oficial sobre el partido 336538643 en Hattrick

20.08.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / VIII.574 (54375)

Percasoles_Uno Alineación oficial del equipo 'Percasoles_Uno' en el partido 3 - 3 Sporting Barritote SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting Barritote SAD' en el partido
0 - 1 Fausto De Vito (27')
0 - 2 Rahman Bistami (29')
Arturo Esquivias (50') 1 - 2
Crispiniano Travesedo (59') 2 - 2
2 - 3 Lino Bergo (61')
Crispiniano Travesedo (70') 3 - 3
Percasoles_Uno Alineación oficial del equipo 'Percasoles_Uno' en el partido 3 - 3 Sporting Barritote SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting Barritote SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Percasoles_Uno Alineación oficial del equipo 'Percasoles_Uno' en el partido 4 - 0 Sporting Barritote SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting Barritote SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Percasoles_Uno

Goles Goles

  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): Passava el minut 50 del matx, quan l'atent Arturo Esquivias va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Crispiniano Travesedo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 59, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Passat el minut 70 de joc, Crispiniano Travesedo facilitava les coses al Percasoles_Uno amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paul Maccowan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Karsten Rösel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Percasoles_Uno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Przemysław Pycia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Percasoles_Uno van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Arturo Esquivias, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ivano Sepe i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Percasoles_Uno, però el xut de Bieito Gandarela va sortir bastant desviat.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Percasoles_Uno per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Arturo Esquivias va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 35 va fer que Julio Chacón de Percasoles_Uno hagués d'abandonar el terreny de joc. Romuald Wałęga va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Sporting Barritote SAD

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el Barritote va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fausto De Vito, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rahman Bistami va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lino Bergo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Barritote.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68 en Lancelot Labelle va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Robbie de Jong de Barritote va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Tamir Abu-Sulaiman de Barritote va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Robbie de Jong va entrar en el seu lloc.