Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pocholini cf (992972) - f.c san roke 69 (119730) » 336536554: T34/J1/VIII

Liga 336536554 Información oficial sobre el partido 336536554 en Hattrick

16.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.537 (54338)

Serrukito.F.C. Alineación oficial del equipo 'Serrukito.F.C.' en el partido 2 - 2 f.c san roke 69 Alineación oficial del equipo 'f.c san roke 69' en el partido
Arnau Casassas (30') 1 - 0
1 - 1 Bojan Zličić (33')
1 - 2 Sorin Ban (60')
Hilari Codina (67') 2 - 2
Serrukito.F.C. Alineación oficial del equipo 'Serrukito.F.C.' en el partido 2 - 2 f.c san roke 69 Alineación oficial del equipo 'f.c san roke 69' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Serrukito.F.C. Alineación oficial del equipo 'Serrukito.F.C.' en el partido 1 - 3 f.c san roke 69 Alineación oficial del equipo 'f.c san roke 69' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serrukito.F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Arnau Casassas va donar a Serrukito.F.C. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Hilari Codina s'emportà una gran ovació del públic local al minut 67, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Afonso Callobre del Serrukito.F.C. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Serrukito.F.C. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Serrukito.F.C. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hilari Codina, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José María Cabedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Julius Timman no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

f.c san roke 69

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Bojan Zličić marqués l'empat. Al minut 33 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de roke eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 60, Sorin Ban va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de roke a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sorin Ban va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Bojan Zličić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de roke va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sorin Ban va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Serrukito.F.C.. La jugada d'estratègia del roke per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lukas Paul Milchling va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bojan Zličić de roke va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Jan Brzeziński de roke va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Espilla va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Sorin Ban de roke s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sean Day ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.