Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baetica F.C (1585493) - La Zubia City (1455189) » 336532068: T34/J14/VIII

Liga 336532068 Información oficial sobre el partido 336532068 en Hattrick

15.10.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / VIII.456 (54257)

Atlético Alameda de Osuna Alineación oficial del equipo 'Atlético Alameda de Osuna' en el partido 1 - 2 Ibisters F.C. Alineación oficial del equipo 'Ibisters F.C.' en el partido
Lorenzo Malagoli (9') 1 - 0
1 - 1 Felipe de Mora (39')
1 - 2 Melchior Ygnard (52')
Atlético Alameda de Osuna Alineación oficial del equipo 'Atlético Alameda de Osuna' en el partido 1 - 2 Ibisters F.C. Alineación oficial del equipo 'Ibisters F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Alameda de Osuna Alineación oficial del equipo 'Atlético Alameda de Osuna' en el partido 1 - 2 Ibisters F.C. Alineación oficial del equipo 'Ibisters F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Alameda de Osuna

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Alameda contenien la respiració mentre en Lorenzo Malagoli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Torsten Bub de Alameda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Alameda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Cubillas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Castejón Jibaja de Alameda va intentar batre la porteria rival al minut 61 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Yvan Hostens no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lorenzo Malagoli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Torsten Bub de Alameda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ibisters F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Felipe De Mora.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): En Melchior Ygnard donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 52 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ibisters a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bilal Hoset va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Ibisters va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pablo Del Pinar s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Tom Lindbom de Ibisters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melchior Ygnard de Ibisters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Tom Lindbom no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Fernando Valmaseda.