Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Andusol (1369613) - Marolinda (799864) » 336531151: T34/J9/VIII

Liga 336531151 Información oficial sobre el partido 336531151 en Hattrick

10.09.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / VIII.440 (54241)

F.C. Andusol Alineación oficial del equipo 'F.C. Andusol' en el partido 5 - 0 Real Ashtown Alineación oficial del equipo 'Real Ashtown' en el partido
Ralph Gabrielsen (10') 1 - 0
Janne Sammalpenger (30') 2 - 0
Janne Sammalpenger (34') 3 - 0
Janne Sammalpenger (40') 4 - 0
Bogusz Pacuła (43') 5 - 0
F.C. Andusol Alineación oficial del equipo 'F.C. Andusol' en el partido 5 - 0 Real Ashtown Alineación oficial del equipo 'Real Ashtown' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Andusol Alineación oficial del equipo 'F.C. Andusol' en el partido 3 - 0 Real Ashtown Alineación oficial del equipo 'Real Ashtown' en el partido
Tiene suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Andusol

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Ralph Gabrielsen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Andusol.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aleksi Särkkä va treure un córner llarg cap al segon pal que en Janne Sammalpenger, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Janne Sammalpenger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Andusol va augmentar la diferència quan Janne Sammalpenger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bogusz Pacuła va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emilian Garbarz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Odorico Freire Lins, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Andusol van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Witold Kostuj, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Witold Kostuj per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leonydas Akudavičius va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Andusol ho intentava per la dreta per mitjà de Kornelius Ludolfinger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Janne Sammalpenger de Andusol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Witold Kostuj es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Real Ashtown

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Freddy Bellocq, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ashtown, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Perica Kivela va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Endrit Nurja de Ashtown la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Passats 11 minuts de joc, en Rafa Aubarell de Ashtown va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.