Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Culebra Viperina (434767) - rigaj (434296) » 336525064: T34/J13/VIII

Liga 336525064 Información oficial sobre el partido 336525064 en Hattrick

08.10.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / VIII.331 (54132)

Master Blues Alineación oficial del equipo 'Master Blues' en el partido 1 - 1 New Team II Alineación oficial del equipo 'New Team II' en el partido
0 - 1 Luis Garisas (50')
Klaas Vincent (66') 1 - 1
Master Blues Alineación oficial del equipo 'Master Blues' en el partido 1 - 1 New Team II Alineación oficial del equipo 'New Team II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Master Blues Alineación oficial del equipo 'Master Blues' en el partido 3 - 0 New Team II Alineación oficial del equipo 'New Team II' en el partido
Tiene mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Master Blues

Goles Goles

  • 114 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 66. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Klaas Vincent va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Master per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Hernán Jorge Chatruc va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Master van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hernán Jorge Chatruc, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Master va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paulo Melícias va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Igor Lecanda.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Hernán Jorge Chatruc del Master ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hernán Jorge Chatruc va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Klaas Vincent quasi dona a Master l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Hernán Jorge Chatruc arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69 de partit, el jugador Paulo Melícias de Master es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Paulo Melícias, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

New Team II

Goles Goles

  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Passats 50 minuts de partit, Team es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luis Garisas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mats Fransson, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.