Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

thetrentreznorexperience (1587490) - Fonte Cova (310051) » 336521013: T34/J8/VIII

Liga 336521013 Información oficial sobre el partido 336521013 en Hattrick

03.09.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / VIII.259 (54060)

thetrentreznorexperience Alineación oficial del equipo 'thetrentreznorexperience' en el partido 0 - 0 eagles villacastin Alineación oficial del equipo 'eagles villacastin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
thetrentreznorexperience Alineación oficial del equipo 'thetrentreznorexperience' en el partido 0 - 1 eagles villacastin Alineación oficial del equipo 'eagles villacastin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

thetrentreznorexperience

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del thetrentreznorexper sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mathias Frostenbo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Oscar Torras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de thetrentreznorexper van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maurizio Moehlecke va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de thetrentreznorexper va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Oscar Torras va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de thetrentreznorexper va anar a parar a la dreta de l'atac on en Maurizio Moehlecke, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Oscar Torras de thetrentreznorexper va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Dídac Tolós ocupà el lloc d'en Thomas Åhgren al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de thetrentreznorexper quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

eagles villacastin

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Orintas Jastžemskas va marcar al minut 63 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Orintas Jastžemskas de villacastin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Henrik Beck de villacastin es va guanyar la targeta groga merescudament.