Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Mejillón (1593886) - Sacha FC (1368950) » 336518786: T34/J11/VIII

Evento: 033_5 (Els 22597 seguidors que assistiren al Almejas Del Mar es van rostir sota un sol implacable. Segur que els venedors de begudes i rifacli es van fer d'or! En Terdsak Jakkapak va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents i .)
Evento: 020_1 (El C.D.Mejillón va sortir al camp amb un 3-5-2 d'inici.)
Evento: 021_1 (L'entrenador del C.D.Mejillón va seleccionar els següents jugadors: Ferdi - 源光 (Yuanguang), Forrest, Bruschi - Elmi, Jelovac, Chlopčík, Vicenti, Araque - Eg, Ferrer.

)
Evento: 020_2 (L'entrenador del entrepans va escollir un 3-5-2 per començar el partit.)
Evento: 021_2 (Alineació inicial del entrepans: Foti - Maradona, Torras, Villa - Herrera, Molinie, van der Linde, Steenbergen, Guz - Bueno, Bastida.

)
Evento: 334_1 (C.D.Mejillón va intentar atacar majoritàriament per les bandes.)
Evento: 271_1 (Lluís Torras va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Afşin Ferdi va aconseguir desviar el seu xut a córner.)
Evento: 092_3 (Una greu lesió al minut 22 va fer que Menke van der Linde de entrepans hagués d'abandonar el terreny de joc. Perico Miura va entrar al terreny de joc per suplir-lo.)
Evento: 223_3 (C.D.Mejillón per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Aloïs Forrest va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.)
Evento: 511_5 (En Rafa Herrera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.)
Evento: 121_3 (C.D.Mejillón va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Miguel Ferrer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.)
Evento: 344_1 (L'entrenador del C.D.Mejillón havia decidit atacar per les bandes, així que els atacs centrals s'intentaven sempre reconduir per continuar-los per les bandes.)
Evento: 233_4 (El C.D.Mejillón ho intentava per la dreta per mitjà de Svend Eg, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.)
Evento: 091_5 (En Vindio Benedicto ocupà el lloc d'en Andrea Foti al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de entrepans quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.)
Evento: 303_1 (Rafa Herrera semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.)
Evento: 233_5 (Un error greu en el control del jugador local Juan Carlos Araque va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.)
Evento: 133_1 (Svend Eg va incrementar l'avantatge de C.D.Mejillón amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.)
Evento: 062_2 (La dinàmica del partit començà a canviar quan els jugadors del C.D.Mejillón van decidir centrar-se en defensar la seva porteria.)
Evento: 045_3 (2 - 0 era el resultat a la mitja part.)
Evento: 040_4 (A les estadístiques, domini del C.D.Mejillón, controlant la pilota un 63 per cent del temps.

)
Evento: 252_1 (entrepans va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 47, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jan Guz.)
Evento: 289_3 (Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marc Bastida va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en 周 (Zhou) 源光 (Yuanguang) el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.)
Evento: 361_1 (C.D.Mejillón va canviar de tàctica al minut 60 per intentar mantenir l'avantatge al marcador.)
Evento: 361_5 (Al minut 60, els jugadors del C.D.Mejillón van rebre noves instruccions del cos tècnic per mantenir el control del partit.)
Evento: 304_3 (Svend Eg estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.)
Evento: 344_2 (Els jugadors del C.D.Mejillón recordaven les paraules del seu entrenador quan els deia que es centressin en atacar per les bandes.)
Evento: 133_4 (C.D.Mejillón va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Václav Chlopčík va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.)
Evento: 344_3 (El C.D.Mejillón va tenir una bona oportunitat d'atacar pel centre, però els jugadors van recordar les instruccions de fer-ho, sempre que es pogués, per les bandes.)
Evento: 040_2 (Control de la pilota per al C.D.Mejillón, amb un 61% de possessió.

)
Evento: 041_2 (El jugador més determinant de C.D.Mejillón va ser sens dubte Miguel Ferrer.)
Evento: 042_4 (En canvi, Gullik Elmi va fer el paper de la trista figura.)
Evento: 041_1 (L'estrella de entrepans en aquest partit va ser Borja Bueno.)
Evento: 042_5 (L'altra cara de la moneda la protagonitzà Marc Bastida, fent un partit molt fluix.)
Evento: 550_5 ()
Evento: 550_2 ()
Evento: 599_5 (Al final del temps reglamentari el marcador mostrava el 3 - 0 final.)

Liga 336518786 Información oficial sobre el partido 336518786 en Hattrick

24.09.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / VIII.219 (54020)

C.D.Mejillón Alineación oficial del equipo 'C.D.Mejillón' en el partido 3 - 0 entrepans de xulla Alineación oficial del equipo 'entrepans de xulla' en el partido
Miguel Ferrer (36') 1 - 0
Svend Eg (44') 2 - 0
Václav Chlopčík (68') 3 - 0
C.D.Mejillón Alineación oficial del equipo 'C.D.Mejillón' en el partido 3 - 0 entrepans de xulla Alineación oficial del equipo 'entrepans de xulla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.Mejillón Alineación oficial del equipo 'C.D.Mejillón' en el partido 4 - 0 entrepans de xulla Alineación oficial del equipo 'entrepans de xulla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Mejillón

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): C.D.Mejillón va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Miguel Ferrer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Svend Eg va incrementar l'avantatge de C.D.Mejillón amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): C.D.Mejillón va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Václav Chlopčík va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): C.D.Mejillón per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Aloïs Forrest va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El C.D.Mejillón ho intentava per la dreta per mitjà de Svend Eg, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Carlos Araque va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): Svend Eg estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

entrepans de xulla

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Lluís Torras va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Afşin Ferdi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): entrepans va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 47, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jan Guz.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marc Bastida va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en 周 (Zhou) 源光 (Yuanguang) el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafa Herrera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 22 va fer que Menke van der Linde de entrepans hagués d'abandonar el terreny de joc. Perico Miura va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Vindio Benedicto ocupà el lloc d'en Andrea Foti al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de entrepans quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Rafa Herrera semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.