Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meg@plec team (124110) - F.C.Chernobyl (1430521) » 336513536: T34/J1/VIII

Liga 336513536 Información oficial sobre el partido 336513536 en Hattrick

16.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.126 (53927)

Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido 3 - 0 F.C.Chernobyl Alineación oficial del equipo 'F.C.Chernobyl' en el partido
Luiz Paiva Neto (40') 1 - 0
Jorge Raúl Losada Ozores (41') 2 - 0
Cosme Damjan (85') 3 - 0
Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido 3 - 0 F.C.Chernobyl Alineación oficial del equipo 'F.C.Chernobyl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido 2 - 0 F.C.Chernobyl Alineación oficial del equipo 'F.C.Chernobyl' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meg@plec team

Goles Goles

  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Meg@plec va agafar avantatge al minut 40 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Luiz Paiva Neto fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Meg@plec va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Raúl Losada Ozores progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Meg@plec pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cosme Damjan va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Meg@plec per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Armando Jonsansoro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Clemente Raxo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 52 podia haver acabat en gol, però Joel Ripoll va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Cosme Damjan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joel Ripoll va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Joaquín Aguilar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pablo Villabaso.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cosme Damjan estava fent un bon partit.

F.C.Chernobyl

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Roque Harrison ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ismael Berzas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Leandro Rubia de F.C.Chernobyl va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Harald Nordland, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ismael Berzas va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.