Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosLimoneros (1338287) - Azparren (779309) » 336511917: T34/J2/VIII

Liga 336511917 Información oficial sobre el partido 336511917 en Hattrick

23.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VIII.97 (53898)

LOS PUNTACHEROS Alineación oficial del equipo 'LOS PUNTACHEROS' en el partido 2 - 3 Azparren Alineación oficial del equipo 'Azparren' en el partido
0 - 1 León Buriz (13')
0 - 2 León Buriz (32')
Artur Júnior (53') 1 - 2
Jules Boulogne (71') 2 - 2
2 - 3 Samo Muren (87')
LOS PUNTACHEROS Alineación oficial del equipo 'LOS PUNTACHEROS' en el partido 2 - 3 Azparren Alineación oficial del equipo 'Azparren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS PUNTACHEROS Alineación oficial del equipo 'LOS PUNTACHEROS' en el partido 2 - 0 Azparren Alineación oficial del equipo 'Azparren' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS PUNTACHEROS

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Artur Júnior, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Després de 71 minuts de partit, Jules Boulogne igualava per PUNTACHEROS en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Yehonadav Sacharof va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rudolf Kratiuk no s'ho podia creure.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): PUNTACHEROS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Artur Júnior va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 54 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del PUNTACHEROS puguin veure en Vladimir Drab jugant de nou; ja que al minut 54 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jesús Mira Castro el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Azparren

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Azparren eren letals, i León Buriz va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Azparren va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on León Buriz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 87 minuts quan Samo Muren va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 3 per a Azparren.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Azparren, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Vincent Zeyneck va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): León Buriz de Azparren va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.