Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bruxos de Ortigueira (490917) - os noimpotas (1367056) » 336511786: T34/J10/VIII

Liga 336511786 Información oficial sobre el partido 336511786 en Hattrick

17.09.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VIII.94 (53895)

Bruxos de Ortigueira Alineación oficial del equipo 'Bruxos de Ortigueira' en el partido 2 - 1 KeVoy Alineación oficial del equipo 'KeVoy' en el partido
Oral Oktürk (2') 1 - 0
Kerem Saylan (13') 2 - 0
2 - 1 Salvatore Casagrande (24')
Bruxos de Ortigueira Alineación oficial del equipo 'Bruxos de Ortigueira' en el partido 2 - 1 KeVoy Alineación oficial del equipo 'KeVoy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bruxos de Ortigueira Alineación oficial del equipo 'Bruxos de Ortigueira' en el partido 1 - 3 KeVoy Alineación oficial del equipo 'KeVoy' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruxos de Ortigueira

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Oral Oktürk ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ortigueira es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Kerem Saylan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Sandu Bălan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 8, però una magnífica aturada de Robert Ruse va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Henrik Hansson va rematar alt.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 79 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Lorenzo Viola estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kerem Saylan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Norbert Illés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Robert Ruse va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gangolf Höller.

KeVoy

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Salvatore Casagrande va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 24 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): KeVoy va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Humphrey van Katwijk que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de KeVoy va anar a parar a la dreta de l'atac on en Amadeu Masó, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Alcalde Morales de KeVoy es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del KeVoy puguin veure en Jesús Alcalde Morales jugant de nou; ja que al minut 71 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Paul Derennes el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Daniel Bjerke probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.