Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ilice Cachopil (119101) - Sant Martí Rest. (1337914) » 336511360: T34/J3/VIII

Liga 336511360 Información oficial sobre el partido 336511360 en Hattrick

30.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VIII.87 (53888)

Iniesta's Team Alineación oficial del equipo 'Iniesta's Team' en el partido 3 - 0 Racing Vimbodí F.C Alineación oficial del equipo 'Racing Vimbodí F.C' en el partido
Valentin-Silviu Mărginean (37') 1 - 0
Valentin-Silviu Mărginean (69') 2 - 0
Manfred Vodermair (81') 3 - 0
Iniesta's Team Alineación oficial del equipo 'Iniesta's Team' en el partido 3 - 0 Racing Vimbodí F.C Alineación oficial del equipo 'Racing Vimbodí F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iniesta's Team Alineación oficial del equipo 'Iniesta's Team' en el partido 2 - 1 Racing Vimbodí F.C Alineación oficial del equipo 'Racing Vimbodí F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,2 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iniesta's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Valentin-Silviu Mărginean va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Iniestas.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Iniestas va augmentar la diferència quan Valentin-Silviu Mărginean no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manfred Vodermair es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Hubert Gressbach va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Valentin-Silviu Mărginean va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Iniestas.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Valentin-Silviu Mărginean, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentin-Silviu Mărginean de Iniestas es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Senna van Zwam probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Racing Vimbodí F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Vimbodí va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Enzo Forestieri va quedar-se sol davant el porter Zvonko Balažič, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Vimbodí va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pelayo García de Alcaraz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Luca Fuina va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Zvonko Balažič va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Zvonko Balažič va fer una estirada espectacular al minut 73, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Miroslav Koriťák.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Pelayo García de Alcaraz de Vimbodí va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Zacarías Del Monte de Vimbodí va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enzo Forestieri va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Yrjö Vesala, en lloc de córrer, relliscava.