Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo de presos (1434520) - FC Barcelona lll (1590775) » 336507625: T34/J7/VIII

Liga 336507625 Información oficial sobre el partido 336507625 en Hattrick

27.08.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / VIII.20 (53821)

Vacceos de Villa María Alineación oficial del equipo 'Vacceos de Villa María' en el partido 0 - 1 periko F. C. Alineación oficial del equipo 'periko F. C.' en el partido
0 - 1 Eddy Wieschermann (82')
Vacceos de Villa María Alineación oficial del equipo 'Vacceos de Villa María' en el partido 0 - 1 periko F. C. Alineación oficial del equipo 'periko F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vacceos de Villa María Alineación oficial del equipo 'Vacceos de Villa María' en el partido 0 - 1 periko F. C. Alineación oficial del equipo 'periko F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vacceos de Villa María

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Vacceos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Lautaro Orden des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vacceos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Rius, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lautaro Orden de Vacceos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Luís Fernando Vieira de Vacceos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Vicente Aedo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Noriega de Vacceos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Lautaro Orden de Vacceos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Axel Beneitez va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

periko F. C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de periko va ser finalitzada des de l'esquerra per Eddy Wieschermann al minut 82. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Mateo Rajoy de periko, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Horst Dominic Naschberger, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de periko va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ludovic Würsten, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): periko es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alejandro Gómez de Bonilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Harald Li al camp.
  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Val Magnani es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Evrim Öztanır de periko va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Horst Dominic Naschberger va prendre el seu rol al minut 43.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Eddy Wieschermann ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.