Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Fondo FC (1339974) - rayo-madrlistico (1368976) » 336507391: T34/J4/VIII

Liga 336507391 Información oficial sobre el partido 336507391 en Hattrick

06.08.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / VIII.16 (53817)

A Fondo FC Alineación oficial del equipo 'A Fondo FC' en el partido 1 - 2 Atl. Coviran Alineación oficial del equipo 'Atl. Coviran' en el partido
0 - 1 Ricard Maria Estela (31')
0 - 2 Ricard Maria Estela (48')
Miguel Ubierna (81') 1 - 2
A Fondo FC Alineación oficial del equipo 'A Fondo FC' en el partido 1 - 2 Atl. Coviran Alineación oficial del equipo 'Atl. Coviran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A Fondo FC Alineación oficial del equipo 'A Fondo FC' en el partido 3 - 1 Atl. Coviran Alineación oficial del equipo 'Atl. Coviran' en el partido
Tiene mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Fondo FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Miguel Ubierna trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Ramón Valenzuela Núñez va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Lukas Streng va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fondo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Bernardo Fratochi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Fondo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Manuel Malpica Campos no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert-Jan Pragt de Fondo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atl. Coviran

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 31 minuts quan Ricard Maria Estela va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Coviran.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Ricard Maria Estela de Coviran va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ricard Maria Estela, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Coviran van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Humberto Espeteira, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Frerik Sevean de Coviran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Pol Maroy va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ramón Lobato. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.