Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Vieja escuela (30816) - fc vilviestre (1372263) » 336504301: T34/J2/VII

Liga 336504301 Información oficial sobre el partido 336504301 en Hattrick

23.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / VII.985 (39021)

Atlético Caimanes Alineación oficial del equipo 'Atlético Caimanes' en el partido 3 - 3 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
Martin Boshnyakov (6') 1 - 0
1 - 1 Antoine Guérin (12')
Nicolae Checiu (49') 2 - 1
2 - 2 Jader Cardoso (55')
Carlos José Reyes (70') 3 - 2
3 - 3 Luis Toro (72')
Atlético Caimanes Alineación oficial del equipo 'Atlético Caimanes' en el partido 3 - 3 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Caimanes Alineación oficial del equipo 'Atlético Caimanes' en el partido 0 - 2 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Caimanes

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El contraatac de Caimanes va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Martin Boshnyakov va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 186 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Caimanes. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Nicolae Checiu va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Caimanes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carlos José Reyes va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Caimanes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nicolae Checiu, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Boshnyakov de Caimanes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

fc vilviestre

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 12 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Antoine Guérin.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Als 55 minuts de partit, Jader Cardoso de vilviestre va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Luis Toro que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): vilviestre va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marius Ursea va desviar el xut final de Toni Pias després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): vilviestre va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Eufemio da Pastoriza va quedar-se sol davant el porter Marius Ursea, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Luis Toro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marius Ursea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Carsten Hackenberg de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paolo Piazza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni Pias de vilviestre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Toni Pias de vilviestre va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manuel Valdenebro va prendre el seu rol al minut 78.