Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Bar'lona (797589) - Atatai Hansen (775772) » 336503511: T34/J1/VII

Liga 336503511 Información oficial sobre el partido 336503511 en Hattrick

16.07.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VII.971 (39007)

F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido 2 - 1 Atatai Hansen Alineación oficial del equipo 'Atatai Hansen' en el partido
Nicolas Casse (24') 1 - 0
1 - 1 Maxim Selinskiy (70')
Krister Sörensson (82') 2 - 1
F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido 2 - 1 Atatai Hansen Alineación oficial del equipo 'Atatai Hansen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido 5 - 2 Atatai Hansen Alineación oficial del equipo 'Atatai Hansen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bar'lona

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, Daniele Trequattrini va pentinar un córner cap al segon pal que Nicolas Casse va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va premiar Blazers amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Krister Sörensson va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Óscar Mendes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Blazers.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ciro Frenquelli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Al minut 62 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Krister Sörensson, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Nicolas Casse no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Óscar Mendes no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Atatai Hansen

Goles Goles

  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 70 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Maxim Selinskiy marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Johann Riehl, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nick Børch va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rodrigo Niño va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nick Børch de Atatai va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patryk Kuczyk.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Aldo Almeida ocupà el lloc d'en Adrián Alonso de Santocildes al 58 minuts, dos minuts després que el jugador de Atatai quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.